JS
Niebieski Koralik
*Telefon: 660 78 73 71   *Gadu-Gadu: 1067441   *Napisz do nas   *Cookies   *Opinie o produktach  
Koszyk: 0 przedmiotówZobacz koszyk
Strona główna        Nowości        Wyprzedaż!        Kontakt
Moje konto     Szukaj
Informacje
Informacje uzupełniające
Polityka prywatności 

Ochrona danych osobowych: Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych informujemy, że dane osobowe naszych klientów są przechowywane w zbiorze danych firmy BOX HAUS - Aleksander Żurek z siedzibą przy ul. Pawła Wyry 14 w Łaziskach Górnych.

Dane osobowe zbierane są wyłącznie na potrzeby BOX HAUS - Aleksander Żurek i przetwarzane w celu realizacji statutowej działalności gospodarczej firmy, prowadzenia akcji promocyjnych, partnerskich i reklamowych z zachowaniem wymogów zabezpieczenia danych określonych w przepisach o ochronie danych osobowych. Każdy z państwa dysponuje prawem wglądu do swoich danych, poprawienia, żądania zaprzestania przetwarzania danych oraz prawem sprzeciwu, który należy zgłosić do siedziby naszej firmy. Firma BOX HAUS - Aleksander Żurek może udostępniać dane osobowe klienta innym firmom w zakresie akcji partnerskich, z zachowaniem wymogów określonych w przepisach o ochronie danych osobowych.

 

PLIKI COOKIES

Witryna Niebieski-Koralik.pl gwarantuje wszystkim Użytkownikom stron www prawo wyboru do w zakresie udostępniania informacji, które ich dotyczą. Niebieski-Koralik.pl informuje, że używa na swoich stronach www technologii cookies, tzw. ciasteczek, do rejestrowania informacji o tym, które strony użytkownik odwiedził i jakich czynności na nich dokonał.  

Korzystamy z plików cookies i innych podobnych technologii w celach:
- świadczenia i realizacji zamówień oraz usług;
- tworzenia statystyk, które pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają z naszego serwisu, co umożliwia nam ulepszanie struktury i zawartości naszego sklepu;
- utrzymania sesji Użytkownika (po zalogowaniu) i zapamiętania zawartości koszyka, dzięki czemu Użytkownik nie musi na każdej podstronie internetowej naszego sklepu ponownie wpisywać loginu i hasła;
- prezentacji reklam, a w szczególności dla określenia treści reklam wyświetlanych na danym urządzeniu końcowym

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie informacji w formie plików cookies i innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownik może jednak w każdym czasie dokonać zmiany tych ustawień. Niedokonanie zmian oznacza, że w/w informacje mogą być zamieszczane i przechowywane w jego urządzeniu końcowym, a tym samym że będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

Z poziomu przeglądarki internetowej, z której Użytkownik korzysta możliwe jest np. samodzielne zarządzanie plikami cookies. W najpopularniejszych przeglądarkach istnieje m.in. możliwość:

- zaakceptowania obsługi cookies, co pozwala Użytkownikowi na pełne korzystanie z opcji oferowanych przez witryny internetowe;
- zarządzania plikami cookies na poziomie pojedynczych, wybranych przez Użytkownika witryn;
- określania ustawień dla różnych typów plików cookie, na przykład akceptowania plików stałych jako sesyjnych itp.;
- blokowania lub usuwania cookies.

Kompleksowe informacje dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Szczegóły dla osób korzystających z poszczególnych przeglądarek internetowych, m.in.:
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Chrome
Opera
Safari

Informujemy, że ograniczenia bądź wyłączenia stosowania plików cookies i innych podobnych technologii mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w naszej witrynie.

Dodatkowe informacje na temat plików cookies i innych technologii można znaleźć m.in. pod adresem wszystkoociasteczkach.pl, lub w sekcji Pomoc w menu przeglądarki internetowej z której korzystasz.


Kontynuuj Zakupy

Oprogramowanie © 2011 mysklep.pl